Groot Verzet Tegen Kanker


Doe mee op 5 en 6 september 2024!


Word jij een held? Beklim (hard)lopend of fietsen de genadeloze Mont Ventoux op 5 of 6 september en haal zoveel mogelijk geld op voor KWF en lokale goede doelen. 

De strijd tegen kanker is als het beklimmen van een hoge berg. De genadeloze klim naar de kale top van de Mont Ventoux symboliseert de strijd die kankerpatiënten en hun naasten dagelijks voeren tegen deze ziekte. Jaarlijks gaan honderden helden die uitdaging aan. En door zich te laten sponsoren halen ze geld op voor KWF Kankerbestrijding en andere lokale initiatieven. Dat geld is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met kanker.

Algemene info Locaties Kleding Starttijden

Verzorgingsposten Vervoer Communicatie

Wil jij alles weten over onze stichting? Bekijk dan de livestream. Gepresenteerd door Gio Lippens met fantastische verhalen van deelnemers, ambassadeurs, vrijwilligers, de Goede Doelen, het KWF en natuurlijk onze hoofdsponsor Warmteservice! 

Livestream Groot Verzet Tegen Kanker

 

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 13.374 km afgelegd

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik doe mee!
  Bekijk alle
02/06/2024 | 12:29

Nog geen kleding besteld? Morgen is de laatste dag om kleding te bestellen!

Morgen is de laatste kans om jouw kleding te bestellen, voor 4 juni moet de bestelling namelijk binnen zijn.    Inmiddels heb je mail ontvangen van Bioracer (no-reply@bioracer.com) voor het bestellen van je kleding. Via deze mail bestel je (zonder kosten) je shirt en (fiets/wandel) broek voor het evenement. Het is ook mogelijk om extra kleding te bestellen. Alle bestelde kleding wordt in Frankrijk uitgereikt. Dagen en tijden worden nog bekend gemaakt. Heb je geen mail ontvangen? Neem dan contact op met info@grootverzettegenkanker.nl. 
13/06/2024
12:14

Anoniem

Aan: Elke stap telt
Bekijk alle

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.