Welkom bij Stichting Mont Ventoux

Wij organiseren sinds 2007  jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft.

Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.

Het gevoel en de  betrokkenheid van vrijwilligers en deelnemers met het evenement. De energie en persoonlijke motivatie van deelnemers om aan het evenement deel te nemen. En de ambitie om met de door deelnemers, teams en vrijwilligers opgehaalde sponsorgelden onderzoeksdoelen van het KWF maar ook lokale goede doelen te steunen in de strijd tegen kanker.

Het evenement Grootverzettegenkanker is voor (hard)lopers en fietsers. De beklimming vindt plaats op donderdag voor (hard)lopers en op vrijdag voor fietsers. Deelnemen op beide dagen is mogelijk. De start is in Sault op het plein aan de Avenue de la Promenade. 

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 114 km afgelegd

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je (sport)vrienden, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik doe mee!
  Bekijk alle
16/01/2021 | 11:06

Online informatie evenement 2021 op 20-01-2021 19:00 uur

Woensdag 20 januari om 19:00 uur is er een online informatieavond  via Teams (Microsoft), deelnemen kan via onderstaande link   http://bit.ly/3qmac6K
26/02/2021
09:24

Germa

Aan: EKebaTuinen
Bekijk alle

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.