Alexander Wouters

Alexander Wouters

( Fietsen | Lid van team: Toppers naar de top )

Samen met een groep jong en oud gaan wij in september 2021 zowel wandelend als fietsen de Mont Ventoux op voor het KWF en een zelf te kiezen lokaal doel/initiatief dat zich inzet in de strijd tegen kanker. 

Een ontzettend mooie en sportieve manier om een steentje bij te dragen in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. Zonder sponsors zijn we natuurlijk nergens, we hebben jullie dus hard nodig! Mocht je het leuk vinden om dit initiatief te sponsoren via mij dan kan dat via deze pagina. Ik zal dan mijn stinkende best doen ter plaatste om zo snel mogelijk de berg op te knallen in het grootst mogelijke verzet tegen kanker.

Alvast bedankt!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/09/2021
09:25

Sophie

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.