Alfred Koers

Ik wandel tegen kanker!

( Wandelen | Lid van team: Team Sven )

Omdat het nodig is dat er veel onderzoek kan worden gedaan om mensen te kunnen behandelen tegen deze vreselijke ziekte. Iedereen kent voldoende voorbeelden in zijn directe omgeving, ik ook, waarbij je gewenst zou hebben dat er meer mogelijk was. Nu doe ik samen met mijn vrienden mee met "Team Sven". Sven is de zoon van een onze vrienden en hij heeft een bijzonder zware strijd moeten leveren en nog steeds! Ook andere leden van deze groep hebben van erg dichtbij het een en ander meegemaakt of zijn er volop mee bezig. Het zou mij trots maken als wij daar als vriendengroep iets mee kunnen!! 

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/09/2021
09:33

Braakman BV

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
08/08/2021 | 21:01

Nog 24 dagen!!

Nog een paar weekjes en dan gaan we met onze vriendengroep richting Frankrijk, richting de Mont Ventoux! Op donderdag 2 september wordt het hopelijk die hele mooie dag die je van te voren uiteraard hoopt. De voorbereidingen zijn natuurlijk al een tijdje geleden begonnen. We hebben een goed onderkomen kunnen vinden om er met elkaar ook een onvergetelijke week van te kunnen maken. En ja, we hopen uiteraard nog steeds op meerdere sponsors want ja.....het is voor een goed doel misschien wel nooit genoeg. Wie weet....... we tellen verder af en dan vertrekken we op vrijdag 28 augustus richting ons verblijf in Crestet. Wordt vervolgd...!   https://www.dekaleberg.nl/de-klim/sault#beklim-virtueel-de-ventoux  

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.