Alie Kleine

Samen staan we sterk

( Wandelen | Lid van team: TOGETHER STRONG  )


De Klim Uitdaging!

 Uitdagingen ga ik graag aan en ga deze zeker niet uit de weg. Nu is er een uitdaging op mijn pad gekomen, die mij bloed, zweet en tranen gaat kosten. Ik die totaal niet sportief ben en totaal geen conditie heeft ga op 1 september 2022 de Mont Ventoux voor het #KWF en #toonhermanshuisdrenthe trotseren.

 We kennen allemaal wel iemand die de strijd tegen kanker aan moet gaan of deze helaas heeft verloren........... Deze mensen moeten de Uitdaging ook aangaan, ze vechten voor het leven en doen er alles aan om deze rotziekte te overwinnen!

 De komende maanden ga ik er alles aan doen om mijn Uitdaging te overwinnen. Hoe? Lopen, trainen, aan mijn conditie werken etc etc. Tips voor mij??? Alle hulp is welkom . Ik geloof in een betere kwaliteit van leven door een goede behandeling en daar is geld voor nodig, dus ja ik ga de uitdaging aan en ga de berg trotseren en hoop een mooi bedrag bij elkaar te krijgen, zodat er steeds meer mogelijk is en er steeds meer mensen deze rotziekte overwinnen.

 De Mont Ventoux ga ik niet alleen beklimmen. Dit ga ik samen doen met het Team Together Strong. Dit team bestaat naast mij zelf uit mijn lieve vriendinnen Geralda en Denice.Denk niet dat jouw donatie het verschil niet maakt, want dat maakt het wel! Dus kom op, doneer! Samen staan we sterk. 

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20/12/2021
20:22

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
03/01/2022 | 22:04

2022 start

2022 is van start, ik wens iedereen een enorm gezond, gezellig en liefdevol jaar toe! Een nieuw jaar met een enorme uitdaging ☺ De berg beklimmen en heel veel mooie en leuke acties bedenken om zo zoveel mogelijk geld op te halen.  Deze week ga ik beginnen met wandelen om zo mijn conditie op te bouwen. Ik heb een lange weg te gaan, maar ik ga dit doen en ga het redden 💪 Vanavond samen met mijn team Geralda en Denice een plan van aanpak besproken, deze gaan we komende weken verder uitwerken. Jullie gaan nog veel van ons horen 😃  De eerste verkoopactie is inmiddels ook een feit en staat op mijn fb pagina 😃 ⬇️ Actie groot verzet tegen kanker 💖💖 Shampoo Bar 8,95 (dit is ook de normale verkoopprijs ☺) ➡️ hiervan gaat 4,40 naar dit goede doel. Wist jij dat je met 1 shampoo bar 80 wasbeurten kan doen? Gemaakt in Nederland met natuurlijke ingrediënten, goed voor het milieu en goed voor je haar EN... de volledige opbrengst gaat naar groot verzet tegen kanker ❣, dit is per verkochte bar 4,40 💖💖 Welke kan ik voor jou bestellen? Reageer onder het originele bericht of stuur mij een pb. De bars worden in een straal van 15 km (vanaf Hollandscheveld) in de 1e week februari of iets eerder bij je thuis gebracht! Verzenden tegen verzendkosten uiteraard mogelijk!! Bij je bestelling stuur ik jou direct een betaalverzoek ☺ https://www.grootverzettegenkanker.nl/actie/alie-kleine Dele is super lief 💖 #grootverzettegenkanker Samen maken we het verschil en gaan er een super sportief jaar van maken.