Andre Rijskamp

Walk a mile in their shoes

( Wandelen )


  1. Hey broer, ik ga met vrienden de Mont Ventoux beklimmen, doe je mee? vroeg Agnes Rijskamp. Ja , zei ik. Niet wetende wat mij te wachten stond, onder het motto uitdagingen moet je aan gaan.

  2. Ze moest lachen en zei ik heb er een paar dagen over na moeten denken. Nog niet wetende wat ik afgesproken had ben ik maar even gaan kijken op Google. Dan weet je ineens dat het niet om de avondvierdaagse gaat, 26 km tegen een berg omhoog lopen. Afgelopen jaren hebben bij ons in het teken gestaan van kanker. Collega's die overleden zijn op veel te jonge leeftijd, gezinnen uit elkaar gerukt, kleine kinderen die moeten opgroeien zonder hun vertrouwde papa. Lex, Steven ik denk nog heel vaak aan jullie. 

  3. Nuheel recent mijn moeder, 3 keer kanker in 3 jaar. Niet te doen ze heeft gevochten als een leeuw zei de KNO Arts in het ziekenhuis. Uiteindelijk op een verschrikkelijke manier overleden, een moment die wij nooit weer zullen en kunnen vergeten. Ga er maar eens aan staan in 3 jaar tijd 180 keer een bestraling 3 operaties diverse spoedopnames. Honderden keren van Assen naar Groningen door deze K** ziekte, en dat terwijl mijn vader en moeder hele andere plannen hadden als ze met pensioen konden.


  4. Achteraf ben ik blij dat ik tegen Agnes gezegd heb dat ik mee doe, mijn steentje kan bijdragen aan misschien wel de mogelijke oplossing of verzachting van deze rotziekte.

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/03/2020
00:00

Tarik

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.