Annemieke Jansen

Samen naar de top voor dat ene doel!

( Fietsen | Lid van team: Team Jansen  )

Bijna zes jaar geleden deed ik voor de eerste keer mee, fietsend de Mont Ventoux op. Toen ging ik omhoog met de strijd en het leed van verschillende mensen in gedachten. Dit jaar heb ik weer genoeg redenen om nog een keer naar boven te gaan. Onlangs nog hebben wij onze lieve zwager verloren na een zware strijd.. Met zijn positiviteit en strijdvaardigheid in gedachten willen we zijn strijd met deze actie voortzetten! Want niemand zou meer moeten sterven aan kanker!

Het zou fijn zijn als je mij wilt ondersteunen en stimuleren met een financiële bijdrage voor het KWF. Alvast ontzettend bedankt!

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

14/01/2022
07:22

Laura

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer