Anouk van Huissteden

Samen klimmen tegen kanker

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

3 september is het zo ver: samen met een groep vrienden (Ryan, Tino, Jochem, Hylke, Wout) gaan wij de Mont Ventoux opfietsen. Gemotiveerd doordat we allen van dichtbij in aanraking zijn gekomen met kanker.

Een hele tijd geleden heeft mijn broertje gestreden tegen Leukemie. Ik heb toen als zus de onmacht gevoeld wanneer iemand in je nabije omgeving strijd tegen kanker. Gelukkig is hij er bovenop gekomen, maar ik realiseer me dat elke dag ontzettend veel mensen aan het strijden zijn tegen deze ziekte. 

Toen Ryan aan ons vroeg of we met hem samen de berg op wilden fietsen voor zijn vader, maar ook voor de vader van Tino, twijfelden we geen moment. Wij gaan samen die berg op! 

De opbrengst van de donaties voor deze klim zullen gaan naar het KWF en Stichting Huis aan het Water. Huis aan het Water is een stichting die mensen met kanker ondersteunt zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven weer terug te krijgen.

Zou je een (kleine) bijdrage willen doen? Ik ben je ontzettend dankbaar! 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

06/09/2021
11:57

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.