Arjan Konijn

Ik word een held!

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

Ik doe dit jaar mee met Groot Verzet Tegen Kanker omdat in december 2018 mijn vader de diagnose huidkanker kreeg. Er bleken melanomen in onder andere zijn ruggenwervel en lies te zitten.

Maart 2019 mocht mijn vader naar huis en heeft hij, mede dankzij de pillen die hem waren voorgeschreven door de oncoloog, toch zonder noemenswaardige bijwerkingen nog zo’n 7 maanden thuis mogen wonen. Deze pillen zijn mede door de inzet van het KWF in Nederland beschikbaar.

De 7 maanden heeft mijn vader thuis “gewoon” kunnen wonen met mijn moeder en kreeg zeer regelmatig bezoek van kinderen, kleinkinderen, overige familie en vrienden. Recentelijk ben ik bij Huis aan het Water op bezoek geweest en heb met eigen ogen kunnen zien hoe ontzettend mooi en respectvol werk deze stichting doet al diegenen die lijden aan deze verschrikkelijke ziekte!

In oktober 2019 is mijn vader helaas overleden nadat zelfs de “wonder” pillen de uitzaaiingen niet meer tegen konden houden…

Steun mij alsjeblieft met mijn uitdaging van 3 september 2021, daarmee het KWF om deze vreselijke ziekte te verslaan en Huis aan het Water om al diegenen die de gevolgen hiervan ondervinden een juiste plek te bieden!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/09/2021
14:12

Marja

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.