Bernadette Brocatus

Bernadette Brocatus

( Wandelen )

Ik werd gemotiveerd door mijn broer Stefaan Brocatus die vorig jaar naar boven is gereden. Ik wil mij ook inzetten om een bijdrage te leveren aan kankeronderzoek. Ik wil er voor gaan omdat ik in mezelf geloof en ook voor mijn zus Hilda waar ik 5 jaar geleden heb afscheid van moeten nemen en ook voor mijn beste vriendin Linda die 2 jaar geleden gestorven is. Momenteel zijn er ook nog familieleden die het gevecht aangaan tegen “die wolf” zoals mijn vriendin de kanker benoemde.ik ga er voor stappen in september !!!

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

28/08/2021
21:11

Ilse

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.