Bert Bruins

Alle beetjes helpen tegen deze rotziekte

( Fietsen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

Om ook een bijdrage te leveren, stil zitten levert niets op. De strijd om deze berg te bedwingen stelt niets voor in vergelijking met de strijd die velen tegen die ziekte moeten leveren. Het leven van mijn buren staat nu meer dan een jaar volledig op zijn kop omdat de buurjongen op dit moment de strijd levert.

Activiteit: Fietsen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.