Bert Hesp

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Mont V 21 )


IK HEB JE HULP NODIG!

Voor onderzoek naar betere reactie van kinderen met kanker op medicatie is geld nodig.Daarom ga ik op 3 september a.s. de Mont Ventoux beklimmen. Dan organiseert de stichting Groot verzet tegen kanker een prestatietocht waarbij de deelnemers een donatie vragen voor dit goede doel.

Kanker is een vreselijke ziekte waar we volgens mij allemaal mee te maken hebben. Ik heb in ieder geval al mijn oudste broer en mijn schoonvader hieraan verloren. Ook denk ik aan Simone en Sandra die op dit moment met deze ellende te maken hebben. Maar ook aan Laura, de voetbalvriendin van onze dochter. Van het ene op het andere moment vechtend voor haar leven. En ze is ontzettend sterk gebleken, want ze is er gelukkig bovenop gekomen.

Dat probeer ik met mijn beklimming en het ophalen van donaties voor meer kinderen mogelijk te maken!Ik heb in de zomer nog nooit een berg van dichtbij bekeken en met mijn diabetes 1 zal het een extra uitdaging worden.Daarom vraag ik je: doneer voor een betere toekomst voor kinderen met deze vreselijke ziekte.

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

09/09/2021
20:27

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.