Carolien van 't Hek-Konijn

We gaan ervoor!!!🥾🗻💪

( Wandelen | Lid van team: Huis aan het Water )

Omdat kanker de wereld uit moet.... 

ga ik samen met mijn loopmaatje Yvonne en het team van het Huis aan het Water Katwoude de strijd aan om de berg te beklimmen, 26 kilometer stap voor stap. En bij iedere stap zullen we dichterbij de top komen. Ik zet mij in voor dit doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen door deze berg op 2 september te trotseren.

2 september is ook de dag waarop mijn vader 80 geworden zou zijn. Maar helaas is hij in oktober 2019 overleden aan het gevolg van kanker. En mede daarom ben ik extra gemotiveerd om deze dag in liefdevolle herinnering aan hem te lopen om kanker de wereld uit te krijgen.  

Ik hoop dat ik ook op jouw/uw steun kan rekenen.

Liefs Carolien -x- 

 

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

08/09/2021
09:48

Annet

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.