Chris in het Veld

Chris op de Mont Ventoux

( Fietsen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

Opa; prostaatkanker, Schoonmoeder: darm- & longkanker, Tante; Longkanker, Tante: borstkanker, Neef: teelbalkanker, Neef: borstkanker, Zwager:hersentumor, onze Vriendin: borstkanker ...... overal om ons heen lijkt het toe te slaan en deze opsomming is alleen nog maar uit mijn directe omgeving. Gelukkig zijn hiervan ook een aantal genezen. Genezen door nieuwe technieken & ontwikkelingen. Maar zolang er nog mensen aan deze ziekte sterven moeten we blijven onderzoeken & ontwikkelen. En dit kost geld, veel geld. Met deze inspanning wil ik een kleine bijdrage leveren om te strijden tegen kanker. Help jij mee? iedere euro telt!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04/09/2021
11:25

Rudi

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.