Dick Bakker

Steun mij op weg naar de top van Mont Ventoux

( Fietsen | Lid van team: ❤ Team Fokje ❤ )

Mijn motivatie?

Het lezen van de verhalen van elk van mijn teamgenoten is al motivatie genoeg zou ik denken. Hieruit alleen al zou ik voldoende inspiratie kunnen halen om boven te komen.

Daarnaast ken ook ik - net als bijna iedereen - meerdere mensen die moeten dealen met kanker. Ofwel omdat ze zelf ziek zijn of zijn geweest, ofwel omdat er in hun directe omgeving mensen ziek zijn of zijn geweest. En helaas zijn er ook in mijn omgeving mensen geweest die het niet hebben gehaald. Nog meer motivatie dus om voor al deze mensen naar de top te fietsen.

Verder werkt het voor mij ook erg motiverend om mee te doen met juist deze stichting, de stichting Groot Verzet Tegen Kanker.
Als er één stichting is waarvan ik 100% zeker weet dat al het geld op de juiste plek komt en er geen cent aan de strijkstok blijft hangen, dan is het deze stichting wel.
Al vanaf 2008 ben ik namelijk redelijk nauw betrokken bij de stichting. Vele jaren als deelnemer (volgens mij wordt dit de 9e keer), een paar jaar "alleen" als vrijwilliger tijdens de actie in Frankrijk, als absoluut hoogtepunt in 2016 mede-organisator en deelnemer aan de monstertocht Meppel -  Mont Ventoux en sinds 2009 lid van de commissie Goede doelen. Boeiend en dankbaar werk, het geeft veel energie om dit te doen. Maar ook alle vrijwilligers die zich vaak al vele jaren inzetten om de acties veilig en goed georganiseerd te laten verlopen, alle deelnemers die met hun eigen verhaal wandelend, rennend of fietsen naar boven gaan, de hele sfeer tijdens het evenement, dat alles geeft een enorme stimulans om in 2022 weer mee te doen.

Maar voor mezelf is verreweg de belangrijkste motivatie om maximaal bij te dragen aan een methode die voorkomt dat iemand die belast is met "verkeerde" genen uiteindelijk kanker krijgt, zonder dat daarvoor ingrijpende preventieve maatregelen nodig zijn, zoals operaties o.i.d. Je zult maar jong zijn en nu al weten dat je op een bepaald moment in de toekomst een zeer ingewikkelde, ingrijpende en onomkeerbare beslissing moet nemen omwille van je gezondheid. Mijn lieve, sterke mooie dochter moet hiermee dealen en dat is als vader echt onverteerbaar!

Daar moet een oplossing voor komen en  snel ook. Dat vergt onderzoek en onderzoek kost geld. Veel geld. Precies daarom durf ik te vragen om een sponsorbijdrage.
Ik hoop dan ook dat je mij wilt sponsoren. Alvast geweldig bedankt!! 

Activiteit: Fietsen
0 m
van mijn doel 2.500 km
08/02/2022
14:29

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer