Diethard Jansen

Diethard Jansen

( Hardlopen | Lid van team: JEP, we can! )

Mijn ouders zijn door een diep dal gegaan, met hun in gedachten ga ik die berg op! Zowel mijn vader als moeder verloren op het moment, dat ze met kleine kinderen net hun bestaan aan het opbouwen waren, hun geliefde aan kanker. Dat moet verschrikkelijk zwaar zijn geweest. Dat zij de kracht vonden om door te gaan, elkaar te vinden en nieuw leven te schenken is zo bewonderenswaardig. Het komt nog steeds voor dat kanker mensenlevens zo zwaar op de proef stelt. Ik zou het top vinden wanneer u een bijdrage wilt leveren aan het KWF voor het voorkomen en beter behandelen van kanker.

Activiteit: Hardlopen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

17/09/2021
10:29

Reanne

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.