Dirk de Vree

Opnieuw 3x Mont Ventoux voor een prachtig doel

( Fietsen | Lid van team: Hospice Altena  )

Enkele jaren geleden heb ik 3x de Mont Ventoux beklommen voor Stichting Hartedroom voor kinderen met cardiomyopathy. Een prachtige ervaring! De saamhorigheid en het gevoel iets te kunnen doen voor anderen is mooi! Zeker als dat gecombineerd kan worden met je grootste hobby.

Het idee is pas ontstaan om met de 'groene ploeg' waarmee we elke maandagavond in de zomer trainen op de racefiets en op woensdagavonden op de MTB in de winter, mee te doen voor de strijd tegen kanker en voor de opstart van hospice Altena. We hebben er ongelofelijk veel zin in en gaan er hard voor trainen. Hopelijk brengen we een mooi bedrag bij elkaar!

Alvast hartelijk dank voor uw/jouw donatie!

Activiteit: Fietsen
0 m
van mijn doel 135 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/01/2022
22:11

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer