Durk van der Heide

Durk

( Fietsen | Lid van team: Team Meijer Group )

Kanker is en blijft een vreselijke ziekte die we allemaal om ons heen meemaken bij familie, vrienden of bekenden. De kansen op genezing worden wel steeds groter door nieuwe methoden en heel veel onderzoek.
Voor deze onderzoeken is veel geld nodig en daarom doe ik mee om ook een steentje bij te dragen.
Doneer iets als je mij wilt sponseren!

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.