Eric Haasjes

Eric Haasjes

( Hardlopen | Lid van team: JEP, we can! )

Ook ik heb diverse mensen in mijn familie-, vrienden- kennissenkring die getroffen zijn door kanker. Gelukkig zijn er een aantal genezen. Hoe gaaf zou het zijn als we deze nare ziekte kunnen overwinnen!
Door in september dit jaar de Mont Ventoux hardlopend te bedwingen wil ik een bescheiden bijdrage leveren aan onderzoek naar genezing van kanker. Wil jij een donatie doen? Super bedankt alvast!

Activiteit: Hardlopen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.