Eric Haasjes

Eric Haasjes

( Hardlopen | Lid van team: JEP, we can! )

Hi, ook jij kent waarschijnlijk wel familieleden/vrienden/collega's/buren en/of kennissen die getroffen zijn door kanker. Een ongelovelijke rotziekte waarmee zij fysiek en mentaal ongevraagd in gevecht moeten gaan. Sommigen herstellen nooit meer. Anderen herstellen gelukkig wel. Hoe gaaf zou het zijn als we deze nare ziekte helemaal kunnen bedwingen! Over een paar weken ga ik daarom mijn steentje bijdragen door geld in te zamelen voor het KWF ten behoeve van onderzoek naar kanker.

2 september ga ik hardlopend de Mont Ventoux op! Een route van 26 km naar de top op 1.900 mtr. Het zal voor mij voelen als een hele zware marathon en enorm pittig worden maar niet in vergelijking staan met mensen die het gevecht met kanker moeten voeren.

Mijn doel is €1.000. Help jij mij dit bedrag bij elkaar te krijgen? Ik waardeer het enorm! Hartelijke groet, Eric

Activiteit: Hardlopen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

18/09/2021
08:06

Arjan Hiske Thijs & Noor

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.