Erik Jansen

Erik Jansen

( Fietsen | Lid van team: Peelland Advocaten en De Cirkel samen tegen kanker )

Vorig jaar voor de eerste keer meegedaan aan Groot verzet tegen kanker en het was een magische en emotionele ervaring. Gefietst speciaal ter nagedachtenis voor mijn schoonvader die in november het jaar daarvoor was overleden, maar ook met in het achterhoofd alle familieleden en bekenden die aan deze vreselijke ziekte zijn overleden. En dit jaar willen we weer geld inzamelen voor het goede doel en met name voor een lokaal goed doel in Helmond: Inloophuis de Cirkel. Een plek waar mensen die aan kanker lijden en hun naasten een luisterend oor en een goed advies kunnen krijgen en waar ze hun zorg van alledag voor een moment kunnen vergeten.

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

21/02/2020
00:00

Jeroen

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.