Erwin Enter

Erwin Enter

( Fietsen | Lid van team: Tour de Toekomst )

Kanker.

Vroeg of laat kom je er mee in aanraking. Iets verder weg, of heel dicht bij. Soms komt het tegelijk: vroeg, té vroeg en té dichtbij. Nog steeds worden er kleine kinderen getroffen door Neuroblastoom-kinderkanker. Ziekenhuis in-en uit. Voor 75% van hen is geen toekomst gegund en overleven het niet. Hoe mooi zou het zijn als we daar verandering in kunnen brengen? 

Wij gaan de strijd aan door de Mt. Ventoux op te fietsen. Ieder van ons heeft een sterke persoonlijke motivatie om Neuroblastoom-Kanker de wereld uit te fietsen. Evenals andere vormen van kanker. Ik heb zelf van dichtbij met naaste familie deze nietsontzienende ziekte ''meegemaakt''. En het gaat verder dan de ziekte alleen welke verwoest en vernietigt. Het plaatst het leven in een ander perspectief. De gevolgen zijn ver-strekkend. Ik ben nog altijd dankbaar voor de behandelmethoden die er momenteel wel zijn voor deze vormen zijn. 

Met ons teamlid Pirmin, één van de gelukkigen die ca. 30 jaar na dato wél een toekomst gegund is na Neuroblastoom-Kanker, is dit een iconische gelegenheid om als vriendengroep bij te dragen in de strijd tegen kanker. Zodat er meer onderzoek en methoden ontwikkeld kunnen worden om meer kleintjes met neuroblastoom een toekomst te gunnen. Prachtig om als ploeg verder te kijken dan alleen onszelf en om te denken aan onze medemens. Want je weet simpelweg niet wat de toekomst brengt of wat er morgen gebeurt. 

''Vechten voor de toekomst betekent dat je er nu al in leeft''.

Strijd jij mee tegen neuroblastoom kanker? Dat kan!

Doneer dan nu!

https://www.grootverzettegenkanker.nl/actie/erwin-enter/doneren

40% gaat naar Villa Joep!

60% gaat naar het KWF

Thanks!

Wil je ons volgen? Volg onze Tour de Toekomst Facebook Pagina. Dan houden we je daar op de hoogte!

https://www.facebook.com/tourdetoekomst

 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/09/2021
07:47

Jep, Mar en Néla

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.