Eva de Wit

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: FC POTVIS naar de top! )

*** Steun ons op weg naar de top van de Mont Ventoux en vecht mee in de strijd tegen kanker! ***

In september 2021 ga ik met een groep vrienden de Mont Ventoux (hardlopend en fietsend) beklimmen. Dit gaan we doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Villa Joep (onderzoek naar kinderkanker) en het KWF. Ik heb er voor gekozen om de top van de Mont Ventoux fietsend te beklimmen! 🚴‍♀️ 🏔 

Ik zou het enorm waarderen als je mij naar de top wilt helpen met een kleine bijdrage 🙏. Mocht je willen doneren dan kan dat via onderstaande link. Alle donaties zijn welkom!

https://www.grootverzettegenkanker.nl/actie/eva-de-wit

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/09/2021
09:34

Jelle

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.