Evert-Jan van Zandvoort

Evert-Jan rent 'voor het leven' de berg op,

( Hardlopen | Lid van team: Team Feelings )

Het allerbelangrijkste wat je hebt, is je leven.

Een leven waar je met hart en ziel iets van probeert te maken en een verschil probeert te maken voor mensen om je heen en de wereld. 
Wanneer monsters als kanker of andere ellende zich in je leven nestelen, zijn ze nooit zomaar ineens weg.
Dan is het belangrijk dat het leven centraal blijft staan en dat de monsters nooit groter mogen worden dan het leven, ook al wordt het leven er misschien wel door bekort.

Daar zet ik me voor in.
Voor alle mensen wiens leven bedreigd of belemmerd wordt. In dit geval door de zikete kanker.

Team uitbehandeld wil het mogelijk maken dat het leven in al zijn facetten centraal blijft staan, voor het geval de medici hebben uitgesproken dat er geen behandeling meer mogelijk is en je uitbehandeld bent. Daar zamel ik geld voor in.

Activiteit: Hardlopen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
13:06

Be5 M&L

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.