Femke Rademaker

De Mont Ventoux op tegen kanker!

( Fietsen )

Mijn motivatie om deel te nemen is omdat deze ziekte helaas nog veel voorkomt in mijn omgeving. Door deze ziekte heb ik mijn opa en oma nooit gekend, heb ik 10 jaar geleden van dichtbij meegemaakt wat de diagnose en behandeling voor iemand kan inhouden, omdat mijn moeder toen de diagnose borstkanker kreeg. Onlangs heeft mijn oom en tevens fietsmaatje ook de diagnose kanker gekregen. Voor hen, en voor alle anderen die deze ziekte hebben gehad, fiets ik omhoog om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Ik zie dat door onderzoek, de ziekte steeds sneller ontdekt kan worden en daardoor vaak goed behandelbaar is.

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

29/08/2021
17:43

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.