Folkert Alberts

Radertje in een gezamenlijke strijd

( Fietsen | Lid van team: Team Meijer Group )

Wat zou het mooi zijn als we kanker konden voorkomen...

We weten allemaal wat het is om een keer ziek te zijn en dan denken we na een dag al 'van mij mag het snel voorbij zijn'. Maar dit staat in geen vergelijking met met echt ziek zijn: kanker.

Persoonlijk is het mij gelukkig nog niet overkomen, maar inmiddels ben ik ook dierbare vrienden en familieleden verloren aan deze slopende ziekte. En daarom wil ik mij sportief inzetten voor 'Groot Verzet Tegen Kanker'.

Samen sta je sterk en daarom gaan we er voor. Proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen om kanker te bestrijden, kanker patienten te steunen waar mogelijk, maar ook via kennisvergaring kanker proberen te voorkomen.

Ik ga samen met ons team een sportieve strijd aan tegen kanker en ik hoop dat jullie mij hier zowel met woorden en financieel willen steunen.

 

Ik ga ervoor!

Folkert

 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

29/09/2021
17:55

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.