Frederiek Dilling

Frederiek Dilling

( Wandelen | Lid van team: Groller Bokkies )

Men komt steeds verder in de ontwikkelingen om alle vormen van kanker te bestrijden met medicijnen of behandelingen. Toch is er nog een lange weg en veel onderzoek nodig om de ziekte chronisch te maken of helemaal te genezen van deze ziekte.
St Mont Ventoux steunt naast KWF ook verschillende kleinere organisaties die zich inzetten voor nabehandeling en begeleiding, opvang en wensambulances voor mensen die ziek zijn.
In onze familie komt kanker helaas teveel voor en daarom wil ik me graag weer inzetten om een klein steentje bij te dragen om kanker onder de knie te krijgen.

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/09/2021
18:06

Familiedag Dilling

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.