Gerlof Toorn

Gerlof Toorn

( Fietsen )

Wat zou het mooi zijn dat er niemand meer aan kanker hoeft te overlijden. Op 3 september 2021 ga ik de Mont Ventoux opfietsen om geld in te zamelen voor meer en beter onderzoek om deze vreselijke rotziekte de wereld uit te helpen. Tevens gaat er een deel van mijn inzameling naar de Veluwse Wens Ambulance om voor ernstig zieke mensen nog een laatste wens in vervulling te laten gaan. Jullie kunnen mij helpen door te doneren op mijn actie pagina.

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.