Gjalt Vriesinga

Gjalt Vriesinga

( Hardlopen | Lid van team: Team Meijer Group )

kanker.... iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die kanker heeft , of er aan overleden is. Bij Meijer hebben we meerdere collega's aan kanker verloren , en ook nu hebben we een collega en oud collega die tegen de ziekte strijden. Mijn schoonvader is aan de ziekte overleden , en mijn vriendin José heeft al twee keer kanker moeten ervaren , gelukkig mocht ze beide keren de ziekte overwinnen. Bovenstaande motiveert me enorm om aan deze geweldige actie mee te doen , en ik hoop /wens dan ook , dat er vele mensen iets zullen doneren , zodat we als Meijer Group het KWF een prachtig bedrag kunnen overhandigen, waarmee zij weer goede dingen kunnen doen in de strijdt tegen kanker.

Activiteit: Hardlopen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/09/2021
22:08

Jeannette

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.