Gymoon van Oostveen

Ik fiets voor Edwin! Opgeven is geen optie

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

Het feit dat ik in mijn omgeving al een aantal bekenden heb zien lijden aan kanker heeft mij besloten om mij in te zetten voor een betere vooruitzicht .

Edwin heeft uiteindelijk besloten om op 5 maart 2021 zijn leven te beëindigen. Meer dan ooit tevoren willen wij daarom de Mont Ventoux beklimmen met in gedachten onze “AMI EDWIN” en onze symbolische bijdrage leveren maar vooral ook geld inzamelen om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen.

Door het inzamelen van geld probeer ik een steentje bij te dragen om verder onderzoek te kunnen doen naar deze vreselijke ziekte. Ik hoop dat jullie mij willen sponsoren om dit goede en belangrijke doel te ondersteunen. Steun mijn verzet tegen kanker!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
21:05

George en Janny

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.