Harrie Poulssen

Toppers Nazorgcentrum IntermeZZo

( Wandelen | Lid van team: Toppers Nazorgcentrum IntermeZZo )

Ik heb groot respect voor het werk van Nazorgcentrum IntermeZZo. Gasten, mensen met kanker, hun naasten en ook kinderen, krijgen er geweldige ondersteuning. Deze is niet beschikbaar in de reguliere zorg. Jammer, want juist die morele steun is super nodig. Tijdens het lopen de Mont Ventoux op, samen met mijn vrouw en andere Toppers van IntermeZZo, denken we aan de mensen die ons aan kanker zijn ontvallen, zoals mijn moeder en mijn schoonvader. En aan alle mensen om ons heen die struggelen met de ziekte. Helaas zijn er dat heel wat ...

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

17/09/2020
00:00

Mariëlle

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.