Hein Vos

Strong for Jurre

( Wandelen | Lid van team: Vereniging Kinderkanker Nederland )

Bij mijn zoon Jurre is in sept 2018 botkanker gevonden in zijn linkerbeen. Hij was toen 15jr. Na een zwaar chemotraject, operaties en veel ups en downs , gaat t nu gelukkig goed met hem.
om deze zware tijd voor ons gezin achter ons te laten, en natuurlijk om de strijd tegen kanker te steunen, loop ik samen met Romy de Mt Ventoux.
vorig jaar wilden we ook al meelopen maar werd het evenement helaas vanwege Corona afgelast. Op 2-3 september a.s. gaat t nu wel door!

Jurre kan zelf niet mee naar boven omdat zijn been nog niet sterk genoeg is.

Steun ons met je donatie zodat ook andere kinderen in de toekomst kunnen genezen!
Met jouw bijdrage steun je het VKK en het Prinses Maxima Centrum voor kinderkanker in Utrecht, waar jurre ook zijn behandeling heeft gekregen en nog steeds onder controle staat.

Een fantastisch ziekenhuis met super personeel.

 

alvast bedankt!

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/09/2021
22:43

Coen

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.