Henk Zuidersma

Edwin voor Altijd !!!

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

Alle Sponsoren bedankt voor jullie bijdrage en mooie berichten!

Wij zijn weer veilig thuis na een succesvolle week. Wij hebben met zijn allen de Mont Ventoux beklommen. Maar belangrijker nog is dat wij met deze groep bijna 40 mille hebben binnengehaald. Ik ben supertrots op deze vriendenploeg en ik hoop dat er de komende weken nog meer geld binnenkomt. 

Ik hoop dat in de nabije toekomst er een medicijn of een behandeling komt waardoor kanker een geneeslijke ziekte wordt. Dat kan alleen door onderzoek worden gerealiseerd. Door samen geld op te halen kunnen wij deze onderzoeken mogelijk maken. 

Niets doen is geen optie!!!!!!!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

31/08/2021
10:40

Jörgen

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
08/09/2021 | 12:30

Alle sponsoren bedankt voor jullie bijdragen en hartverwarmende berichten!

  Allereerst wil ik alle sponsoren en Equipe Amis 058  bedanken.  Wij zijn weer veilig thuis na een succesvolle week. Wij hebben met zijn allen de Mont Ventoux beklommen. Maar belangrijker nog is dat wij met deze groep bijna 40 mille hebben binnengehaald. Ik ben supertrots op deze vriendenploeg en ik hoop dat er de komende weken nog meer geld binnenkomt.  Ik hoop dat in de nabije toekomst er een medicijn of een behandeling komt waardoor kanker een geneeslijke ziekte wordt. Dat kan alleen door onderzoek worden gerealiseerd. Door samen geld op te halen kunnen wij deze onderzoeken mogelijk maken.  Niets doen is geen optie!!!!!!!

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.