Ilse Wittenberg

Omdat elke stap telt!

( Wandelen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

Omdat elke stap telt.

Kanker is verschrikkelijk.Iedereen kent wel iemand of heeft iemand gekend met deze ziekte. Ook ik heb veel naasten zien strijden tegen deze ziekte....en nog steeds 😔 Met deze mensen in gedachten wandel ik de berg op. Het liefst zou ik veel meer willen doen dan dit....maar aangezien elke stap telt en elke stap een stap de goede richting is, doe ik hier graag aan mee.

Ik loop met het team van de Koninklijke Marechaussee!

Wil je mij sponsoren? Ik neem jouw geld mee naar de top en doneer hiervan 50% aan KWF en 50% aan het Prinses Maxima Centrum. Dit centrum is er vóór kinderen en tegen kanker!

Elke euro is er één! Dankjewel 🙏🏼

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

08/01/2022
22:08

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer