Irene van Roij

Op naar de top!

( Fietsen | Lid van team: Toons Jubileum Toppers )

Omdat kanker de wereld uit moet. Voor betere behandelingen en meer genezingen. Voor minder verdriet, verlies en pijn!

In 2013 ging ik voor het eerst de Mont Ventoux op, een prachtig doel in mijn eigen herstel nadat ik in 2012 op mijn 27e geconfronteerd werd met borstkanker. 
Wat een bijzondere ervaring was dat, en wat een magische berg is de Mont Ventoux. Een paar jaar later, gelukkig weer in goede gezondheid, hebben we een mooie vakantie gevierd, met als hoogtepunt, ten huwelijk gevraagd worden op de top van de Mont Ventoux, weer op die magische berg! 

Nu ben ik 10 jaar hersteld en kankervrij. Een hele mooie mijlpaal en ik realiseer me dat ik daarmee veel geluk heb gehad.
Helaas is het ziekteverloop niet voor iedereen zo en zijn er nog te veel mensen die niet beter worden of niet de juiste behandeling kunnen krijgen. En juist daarom is het zo belangrijk dat er meer onderzoek kan worden gedaan, nieuwe behandelingen kunnen worden ontwikkeld met zo min mogelijk bijwerkingen! 

Meedoen aan de Jubileum groep van het Toon Hermans Huis Weert lijkt me dus een uitgesproken kans en mooi moment om nog een keer deze magische berg te gaan beklimmen en tegelijkertijd geld in te zamelen voor Groot Verzet Tegen Kanker.

Dank je wel voor je donatie, klein of groot, het draagt allemaal bij!

Activiteit: Fietsen
25/05/2022
07:49

Yvonne

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer