Iwan Loeffen

MVT; here we go!

( Fietsen | Lid van team: Diep gaan naar de top (voor Thijs) )

Mijn motivatie is tweeledig. Enerzijds heb ik als persoonlijke doelstelling een keer de Mont Ventoux te beklimmen en mijn grenzen te verleggen. In 2021 ga ik de uitdaging aan om dit samen met een paar vrienden te realiseren. Daarnaast zijn er vele directe familieleden die dagelijks geconfronteerd worden met de ziekte kanker en de bijbehorende impact. Met deze actie van de beklimming van de MVT draag ik graag een steentje bij.

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.