J Roorda

Lopen maar!

( Wandelen | Lid van team: Toon Hermans Huis Drenthe (THHD) )

Omdat onderzoek en ondersteuning nodig blijft!

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

09/08/2021
15:06

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
02/09/2021 | 17:26

Gehaald!

 Zo, dat zit erop: 26 kilometer de Mont Ventoux opgelopen.  Om 6.00 uur op, om 8.20 op pad na een muzikale oppepper en 1 minuut stilte in Sault. De eerste 20 kilometer gingen goed: 3,5 uur, optimale weersomstandigheden en onderweg support van bekenden (man en kinderen, vrienden, teamgenoot en ouders), en onbekenden die klappend en muziekmakend mentale ondersteuning boden. Dat hielp! De eerste 20 kilometer in ruim 3,5 uur afgelegd. Toen de laatste 6 kilometers.  Ruben liep deze met me mee. En daar was ik erg blij mee. Want het was niet grappig meer: 7, 8, 9, en 10% stijgingspercentage. Ik voelde mijn benen bijna niet meer. Maar ja, zolang je je ene voet maar voor deandere zet, loop je nog steeds. En de top kwam echt steeds dichterbij. Ik wist dat behalve Jan Willem ook mijn zus Els er zou staan. Heel bijzonder omdat kankeronderzoek voor haar ook wat opgeleverd heeft: kwaliteit van leven in extra tijd. En daarmee vergeleken is 26 kilometer bergopwaarts lopen een peulenschil.....De laatste 6 kilometers dus, 1,5 uur kostten die nog. En daarna de finish met een echte medaille. Stiekem was ik daar wel blij mee en ook trots op.... Hieronder een impressie van de dag. Morgen gaan de fietsers, ik ga proberen ze aan te moedigen want dat verdienen ze! 

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.