Jaap den Hartogh

Jaap gaat #HighFive4LATER

( Fietsen | Lid van team: VOKK Samen Voor Beter )

In 2016 deed ik ook met Grootverzettegenkanker, en dit jaar wil de uitdaging weer aangaan. Ik hoop zoveel mogelijk geld op te halen voor 1) onderzoek naar (kinder)kanker (KWF) en 2) ondersteuning van gezinnen die nu een kind in behandeling hebben en de volwassen survivors van kinderkanker (de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker / VOX). Omdat nog steeds niet alle kinderen hun verhaal kunnen navertellen, blijft onderzoek hard nodig. Gelukkig sloeg mijn behandeling 20 jaar wel aan en daarom ben ik nu in staat deze berg te beklimmen. Onder de naam #HighFive4LATER wil ik laten dat het leven na kinderkanker de moeite waard is, ook al hebben veel survivors te maken met langetermijngevolgen. Off we go!

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.