Jaap den Hartogh

Na vijf jaar, weer de Mont Ventoux op! #HighFive4LATER

( Fietsen | Lid van team: Vereniging Kinderkanker Nederland )

In 2016 deed ik ook met Grootverzettegenkanker mee, en dit jaar ga ik de uitdaging weer aan. Ik hoop zoveel mogelijk geld op te halen voor

1) onderzoek naar (kinder)kanker (KWF) en

2) ondersteuning van gezinnen die nu een kind in behandeling hebben en de volwassen survivors van kinderkanker (de Vereniging Kinderkanker Nederland / VOX).

Ik wil graag laten zien dat het leven na kinderkanker de moeite waard is, ondanks alle dingen waar je nog mee te maken kunt hebben. Ook al is mijn linkerbeen door de operaties (ivm mijn Ewing-sarcoom) minder sterk dan mijn rechterbeen, ik ga die top halen. Ik wil hiermee zeggen, je kunt vaak meer dan wat mensen zeggen of denken. Ik hoop dat ik met deze actie anderen die leven na kinderkanker kan inspireren om ook hun doelen na te streven. Sament met Manon en Gerdo vertegenwoordigen we VOX bij dit event, en daarom is ons motto dan ook #HighFive4LATER! 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

06/09/2021
08:38

Jacob

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.