Jaap Jacobs

Fietsen tegen kanker

( Fietsen | Lid van team: De Mont VanTeun )

Hallo allemaal,

Geïnspireerd door de strijd tegen kanker van de vader van mijn goede vriend, en de lang gekoesterde wens om als jeugdvrienden ooit eens samen een berg op te fietsen gaan wij deze uitdaging aan.

Dankzij corona hebben we onze ambities een jaartje uit moeten stellen, maar dit jaar gaat het dan toch gebeuren. De tocht naar de top van de Mont Ventoux is aanstaande! Op vrijdag 3 september stijgen wij boven onszelf uit om in naam van het KWF de kale berg te bedwingen!

Helaas is de naamgever van ons team niet meer in ons midden om hier getuige van te zijn. Wij zijn daarom extra gemotiveerd om een mooi bedrag op te halen voor KWF, zodat zij hun werk voort kunnen zetten en de impact van kanker op patiënten en hun dierbaren een halt toe te roepen. Alle donaties zijn daarom meer dan welkom!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
15:29

Tino

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.