Jan Rimmelzwaan

Jan Rimmelzwaan

( Fietsen | Lid van team: Tour de Toekomst )

Samen met onze vriendengroep willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Mont Ventoux en specifiek voor Stichting Villa Joep. Stichting Villa Joep is het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Alle donaties voor Villa Joep worden voor 100% geinvesteerd in het onderzoek naar neuroblastoom. Een van onze vrienden heeft deze ziekte als kind gehad en gelukkig overleefd. Hoe mooi is het om nu samen deze berg op te fietsen en te strijden voor de toekomst voor alle kinderen!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/09/2021
08:08

Joost

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.