Jan Willem Ek

Samen voor de ander

( Fietsen | Lid van team: Toon Hermans Huis Drenthe (THHD) )

Noaberschap

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/08/2021
20:52

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
07/09/2021 | 10:30

GEHAALD!!!!

 Allemaal de top bereikt! Het zit erop. Gisteren waren de (hard)lopers aan de beurt en vandaag de fietsers voor de beklimming van de Mont Ventoux voor het KWF en THHD. De loper was op een stralende donderdag in 5,5 uur boven. Een prestatie van formaat. En vandaag was het de beurt aan de fietsers, 4 mannen en 2 vrouwen. De dag begint dan met alle deelnemers op het plein in Sault. Met muziek, oppeppende woorden en 1 minuut stilte. Want veel deelnemers leveren deze prestatie ook ter nagedachtenis aan overleden dierbaren. Indrukwekkend stil. Ook nu waren de weergoden mild gestemd: weinig wind en slechts een spatje regen. De rit tot 20 kilometer was voor de fietsers goed te doen. Maar zoals eerder gezegd, zit het venijn in de staart: nog 6 kilometer stijgen tussen 8 en 11%! Op een hoogte van 1900 meter echt geen sinecure. Maar ze hebben het allemaal gehaald, die 26 kilometers bergop. De snelste was er na anderhalf uur en de laatste kwam slechts ruim een half uur later binnen. Een heel knappe prestatie. Intussen bleef ook het sponsorbedrag oplopen. Er kan nog gedoneerd worden tot 30 september dus we hopen de 10.000 euro te halen, waarvan dan 40% voor het Toon Hermans Huis Drenthe is. Een topresultaat voor een team met 7 personen.  Volgend jaar willen we het uitbreiden en hopen dan dat er nog meer geld opgehaald wordt. Voor nu: iedereen bedankt voor de belangstelling,  aanmoediging en sponsoring. Tot volgend jaar!

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.