Janne Britt Korte

Janne Britt de Korte

( Hardlopen | Lid van team: Groller Bokkies )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Een ziekte waar men zoveel over weet, over praat, mee te maken heeft en... zo plotseling op kan duiken. Zo ook binnen onze familie. Wij maken samen een mooie wandeling naar de top💪

Activiteit: Hardlopen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/01/2020
00:00

Kiki

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.