Jasper Hulst

Jasper Hulst

( Fietsen | Lid van team: Bike_Friends_Fun_ )

Samen met mijn teamgenoot fiets ik veel door Nederland. Ik had een doel nodig om ergens voor te fietsen en daar was mijn teamgenoot mee eens. Het moest een goed doel zijn, waar we hard voor moeten trainen en waar een uitdaging in zit.

Zelf heb ik niemand in mijn omgeving die aan de ziekte kanker is overleden of die kanker heeft, maar dat sluit niet uit dat ik niet voor deze ziekte wil fietsen. Ik schrok van de aantallen overledenen die jaarlijks overlijden aan kanker. Het is belangrijk dat er zoveel mogelijk geld word opgehaald om een juist medicijn te vinden tegen deze ziekte. Ook fiets ik voor alle mensen die iemand kennen met kanker, het zelf hebben en de nabestaanden. Ik hoop zoveel mogelijk geld in te zamelen, want het kan nooit genoeg zijn.

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10/06/2021
18:17

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.