Jeffrey Stijlaart

Jeffrey Stijlaart

( Hardlopen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

Graag wil ik laten zien dat wij als Koninklijke Marechaussee ons steentje willen bijdragen om deze verschrikkelijke ziekte beter te kunnen bestrijden en patiënten betere zorg te kunnen bieden. Daarom wil ik geld inzamelen om hier aan mee te kunnen helpen. Zelf zal ik hardlopend de Mont Ventoux omhoog gaan.

Activiteit: Hardlopen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

09/05/2021
22:41

Rick

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.