Jenny Meijer

Jenny Meijer

( Fietsen | Lid van team: Team Meijer Group )

We kennen allemaal wel iemand die overleden is aan kanker of vecht tegen deze vreselijke ziekte. Voor onderzoek naar kanker is nog heel veel geld nodig. Daarom ga ik graag de uitdaging aan om de Mont Ventoux wandelend te beklimmen en hoop samen met het team van de Meijer Group zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Ik hoop dat jullie ons hierbij willen helpen door een bedrag te doneren! Groet Jenny

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/02/2020
00:00

Herman

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.