Jeroen la Housse

“Trap” kanker de wereld uit!

( Dubbele deelname (hardlopen + fietsen) | Lid van team: Kansrijke Kanjers klimmen tegen kanker )

Deze vreselijke ziekte krijgen we steeds iets beter onder controle maar toch sterven er nog jaarlijks veel te veel mensen aan kanker. Er is nog meer geld nodig voor onderzoek en de juiste medicatie. Iedereen maakt deze ziekte inmiddels mee binnen het bedrijf, vrienden en familie. Ik doe mee als steunbetuiging richting 5 collegae, partners, kinderen en familieleden welke met deze ziekte te maken hebben maar bovenal uit dankbaarheid. Mijn steunbetuiging zal ik uiten door aan deze sportieve uitdaging fietsend en hardlopend deel te nemen, steun jij mij financieel? Alvast enorm bedankt!

Activiteit: Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

14/09/2021
14:13

Vandyck (Corn. van Dijk BV)

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.