Jessica Derks

Jessica De Ventoux op tegen Kanker

( Wandelen | Lid van team: Team Hospice Schagen )

Mijn strijd tegen Kanker "Opgeven is geen Optie".

Daarom ga ik met de handbike de Mont Ventoux op.

Voor meer info;   http://www.jessicaderks.nl/

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/09/2021
21:36

Iko en Antoinette

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
25/06/2021 | 14:35

Mont Ventoux op Tegen /Met Kanker

  GROOTVERZETTEGENKANKER, is een evenement van de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Ondanks dat ik weer ziek ben wil ik toch nog deze uitdaging aangaan. Op vrijdag 3 september ga ik deze beklimming proberen te vol brengen. Ik ga op pure armkracht samen met mijn buddy Rene Hoogland, en met mijn teamgenoten van het Hospiceteam Schagen de Mont Ventoux bedwingen. Mijn uitdaging van de beklimming van de Mont Ventoux is niet alleen een sportieve uitdaging maar ook om een mooi bedrag bij elkaar te brengen voor de Stichting GrootverzettegenKanker. De uiteindelijke opbrengst wordt verdeeld onder het KWF ten bate van onderzoek en ons persoonlijke doel het Hospice in Schagen. Doordat ik zelf voor de tweede keer de strijd moet aangaan met Kanker weet ik hoe belangrijk het is om het KWF te ondersteunen zodat ze weer onderzoeken kunnen doen naar nieuwe medicatie en therapieën.

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.