Jim van der Kolk

Jim van der Kolk

( Fietsen | Lid van team: Ride4every1 )

The only way is up!
Wij willen naar de top van de Mont Ventoux fietsen.
Wij zijn team Ride4every1. Bob, Esther, Jim, Joke, Pauline en Rolike.
5 van ons gaan fietsen en 1 van ons is onze teamsupporter. De beklimming als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Elk van ons heeft van dichtbij meegemaakt hoe het is om iemand te verliezen door kanker, iemand te zien vechten tegen kanker maar ook iemand te zien winnen van kanker. Voor meer onderzoek en medicijnen en hulp is geld nodig, veel geld en hiervoor fietsen wij mee met Groot Verzet Tegen Kanker. Wil jij ons team steunen en ons de top van de Mont Ventoux laten bereiken? Dat kan! Je kunt ons sponsoren door geld te doneren. Alle beetjes helpen. Dank je wel alvast!
We will ride for every one!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/02/2020
00:00

Edith

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.