John Bendermacher

Geef aan onderzoek naar kanker

( Fietsen | Lid van team: Toppers naar de top )

Het is zo ontzettend hard nodig dat er veel en meer onderzoek wordt gedaan om deze vreselijke ziekte tegen te gaan. We moeten hier allemaal ons steentje aan bijdragen. Blij dat ik dit kan en mag doen!

It is extremely important to do extensive and more research, to fight this terrible disease. We all have to contribute where we can. I am very happy I am able to do this.

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/09/2021
18:09

Wako

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.